МедіаБлог УПЛ

Як голкіпер Дніпра забив гол з 80 метрів (Відео)

Неординарний випадок стався у матчі 21-туру УПЛ Зоря – Дніпро.

Чеський голкіпер гостей Ян Лаштувка забив гол зі своєї половини поля. Виконуючи вільний удар практично від власного штрафного майданчика йому вдалося забити гол.

Однак арбітр цей шадевр не зарахував.Згідно із правилами, забитий гол після прямого удару з вільного, не може бути зарахований.

Однак це не завадило дніпрянам здобути вольову перемогу – 2:1.

Тайм-аут
Коментарі (0)

Додати коментар

 

Правила спілкування на сайті

Ви можете висловлювати свою думку і брати участь в дискусіях один з одним через коментарі в наших матеріалах. Ми заохочуємо відкритість спілкування, але ми б хотіли зберегти доброзичливу атмосферу для всіх наших читачів.

Адміністрація Сайту залишає за собою право видаляти коментарі які ми вважаємо не по темі.

Набридло вводити код? - Реєструйся.

Loading...
74 / 0.179 / 5.23mb